Alfa Romeo MiTo: ‘Bella Macchina!’

Soms gaat het mij echt aan het hart als een automodel te weinig aandacht krijgt van het grote publiek. ‘Ja‘, zult u zeggen, ‘en zeker als het een Italiaans model betreft’. Precies, u kent mij. Één van die modellen is de Alfa Romeo MiTo die je naar mijn idee veel vaker op de weg zou moeten zien. Waarom? Enerzijds die exclusieve vormgeving met een opvallend Italiaans lijnenspel. Elegant, stoer, sportief en sophisticated en anderzijds economisch in gebruik en met een groen energielabel, waardoor hij BPM- en Wegenbelastingvrij is met slechts een bijtelling van 14%. Maar kijk vooral naar die schoonheid. Nee, niet alleen naar die van Esther, maar ook naar die van de Alfa Romeo MiTo. Ga hem eens in het echt bekijken bij Motorhuis in Leiden, want daar staat hij op de 1e etage. Bella Macchina!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *