Pouw Peugeot bestaat 10 jaar in West-Nederland

Ik hoorde recentelijk dat Pouw dit jaar 10 jaar Peugeot dealer is in West-Nederland. Aanleiding om weer eens binnen te lopen bij Bob Langeveld, Vestigingsmanager van de Pouw vestiging in Leiderdorp. U weet wel op de kruising van de Van der Valk Boumanweg.

Door: John Vroom

“Inderdaad zit Pouw hier nu 10 jaar. Ikzelf ben in mei 2011 hier vestigingsmanager geworden en heb een aantal essentiële veranderingen doorgevoerd”, vertelt Bob mij enthousiast. “Er was behoefte aan een ‘frisse wind’ door de organisatie. Het verkoop-, werkplaats- en receptieteam is gewijzigd en consumentgerichter geworden De buitenkant van het pand heeft een facelift gehad en is nu vriendelijk donkerblauw.

Ook de showroom is gezelliger geworden met een nieuwe prominente plaats waar nieuwe auto’s worden afgeleverd aan de blije kopers. Recentelijk hebben wij ook een gastvrouw aangesteld bij de receptie  ter optimalisering van het relatiecontact. Ik denk dat wij actiever  en persoonlijker zijn geworden. Tegelijkertijd is de modellenlijn van Peugeot uitgebreid met actuele, marktgerichte types, zoals de nieuwe 208. BPM- en Wegenbelastingvrij met slechts 14% bijtelling. De 3008 Diesel Hybride en 508 Diesel Hybride met 14% bijtelling, de gefacelifte 107 en de RCZ coupé voor de echte autoliefhebber. Daarnaast zijn wij als vestiging zeer actief binnen en buiten de showroom, waarbij ik denk aan evenementen die wij zelf organiseren zoals de ‘Ladies Night’ of aanhaken bij locale evenementen in  Leiden en omgeving”.  Ik hoor het al Bob, goed bezig dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen