Pouw Peugeot bestaat 10 jaar in West-Nederland

Ik hoorde recentelijk dat Pouw dit jaar 10 jaar Peugeot dealer is in West-Nederland. Aanleiding om weer eens binnen te lopen bij Bob Langeveld, Vestigingsmanager van de Pouw vestiging in Leiderdorp. U weet wel op de kruising van de Van der Valk Boumanweg.

Door: John Vroom

“Inderdaad zit Pouw hier nu 10 jaar. Ikzelf ben in mei 2011 hier vestigingsmanager geworden en heb een aantal essentiële veranderingen doorgevoerd”, vertelt Bob mij enthousiast. “Er was behoefte aan een ‘frisse wind’ door de organisatie. Het verkoop-, werkplaats- en receptieteam is gewijzigd en consumentgerichter geworden De buitenkant van het pand heeft een facelift gehad en is nu vriendelijk donkerblauw.

Ook de showroom is gezelliger geworden met een nieuwe prominente plaats waar nieuwe auto’s worden afgeleverd aan de blije kopers. Recentelijk hebben wij ook een gastvrouw aangesteld bij de receptie  ter optimalisering van het relatiecontact. Ik denk dat wij actiever  en persoonlijker zijn geworden. Tegelijkertijd is de modellenlijn van Peugeot uitgebreid met actuele, marktgerichte types, zoals de nieuwe 208. BPM- en Wegenbelastingvrij met slechts 14% bijtelling. De 3008 Diesel Hybride en 508 Diesel Hybride met 14% bijtelling, de gefacelifte 107 en de RCZ coupé voor de echte autoliefhebber. Daarnaast zijn wij als vestiging zeer actief binnen en buiten de showroom, waarbij ik denk aan evenementen die wij zelf organiseren zoals de ‘Ladies Night’ of aanhaken bij locale evenementen in  Leiden en omgeving”.  Ik hoor het al Bob, goed bezig dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *