Chevrolet Aveo: ‘Eigentijds interieur’

Door het ontbreken van een dealer in deze regio is het merk Chevrolet wat onderbelicht gebleven, maar het merk heeft hele leuke modellen zoals de Aveo. Een stoer ogende 1.2 of 1.4 5 deurs. Herkenbare neus met het ‘strikje’ logo.

Hoog oplopende taille-lijn die een hoop hoofdruimte voorspelt. En dat klopt, want achterin zit je opvallend ruim en niet alleen het hoofd, maar ook de benen. Het interieur ziet er eigentijds uit. Speels is het dashboard met de toerenteller en de digitale snelheidsinformatie. Het middenconsole ziet er ook serieus uit. Veel aandacht is besteed aan handige bakjes en vakjes en heeft zelfs twee dashboardkastjes.

Verrassend

Het rijden met de Aveo verraste mij. Het onderstel voelt solide aan. Hij stuurt alert, schakelt soepel en strak en ligt goed op de weg. U zult waarschijnlijk zeggen, daar heb je Vroom weer met zijn details, maar mijn advies zou zijn als u gaat kijken bij Abswoude Autopromenade, om ook de wat luxere Aveo uitvoeringen die maar een paar honderd euro extra kosten, eens goed te bekijken. Dan is het echt een leuke auto, met veel waar voor je geld.

Voor je het weet zeg je ja, ik ben toe aan een … maar hij heet nu Chevrolet.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *