Fiets- en scooterspecialist Profile Paul: “Mensen laten hun auto staan”

Hard werken, inzet tonen, op fatsoenlijke tijden open zijn en je afspraken nakomen. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvolle onderneming, zegt Paul van Duijn van fiets- en scooter- specialist Profile Paul, pal naast de vuurtoren in Katwijk.

In mei bestond Profile Paul zes jaar. In die periode is de winkel al tweemaal uitgebreid. Drie jaar geleden kwam er extra winkelruimte bij aan de zijkant van het pand. En dit voorjaar verdubbelde de oppervlakte nog eens, waardoor er meer ruimte ontstond voor de winkel en de werkplaats. Ook het personeelsbestand groeide, van twee man in 2006 tot zes mensen nu.

Profile Paul verkoopt en verhuurt fietsen, elektrische fietsen en scooters, het merendeel aan particuliere klanten uit de hele Bollenstreek, maar ook zakelijk via fietsenplannen van organisaties.

Op de koffie

“Landelijk neemt de verkoop van fietsen af met twintig procent, maar daar heb ik geen last van,” zegt eigenaar Paul van Duijn. Volgens hem komt dat omdat zijn klanten de betrouwbare en goede service op prijs stellen. “Dat betaalt zich terug.” Vandaar dat Profile Paul leenfietsen heeft en een ophaalservice voor gestrande klanten. “Op zondag tijdens de koffie bij oma praten mensen over je. Als dat op een positieve manier is, merk je dat aan de verkoop.”

Wat ook helpt, is de locatie. “Officieel is dit geen A-locatie, maar voor mij wel,” zegt Van Duijn. “Ik zit vlakbij het centrum. En dankzij de brede stoep kunnen mensen gemakkelijk hun fiets met de auto brengen of halen.” Paul van Duijn ziet de toekomst zonnig in, ondanks de recessie. “Misschien laten mensen hun auto staan en pakken ze vaker de fiets.”

Profile Paul Katwijk

Drieplassenweg 1, 2225 JH Katwijk
T 071 – 401 23 56  E  [email protected]
I www.profile-paul.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam