Met Mercedes-Benz C-Klasse Premium bespaart u 20% op uw bijtelling

Met de keuze voor de Mercedes-Benz C-Klasse Premium Edition kunt u deze maand 20% besparen op uw bijtelling. Dit betekent voor u of uw medewerker een fiscaal voordeel van tot wel € 1.000,- netto per jaar.

Door de lage CO2-uitstoot komt de C-Klasse Premium Edition in aanmerking voor de 20%-bijtelling categorie bij registratie voor 1 juli 2012. Het goede nieuws is dat wij deze C-Klasse nog deze maand uit voorraad kunnen leveren. Zowel als Limousine als Estate, handgeschakeld en met automaat. U rijdt al een C-Klasse Premium Edition vanaf € 36.950,-!

De complete uitrusting van de Premium Edition biedt een pakketvoordeel van ruim € 4.000,-. Standaard zijn o.a. de sportieve line AVANTGARDE, Becker MAP® Pilot kleuren navigatiesysteem, TEMPOMAT cruise controle, lederen multifunctioneel stuurwiel, PARKTRONIC parkeerhulp voor en achter, LED dag rijverlichting en metallic lak. Met dit voordeel bespaart u nog meer op uw bijtelling. En u kunt rekenen op een uitstekende kilometer kostprijs/ leaseprijs.

Wilt u besparen op uw bijtelling en/of uw leaseprijs, neem dan snel contact op met uw dichtstbijzijnde dealer. Wij informeren u graag over de beschikbaarheid en nodigen u uit om een proefrit te maken. Alleen dan kunt u de kwaliteit, het comfort en de sportiviteit van de C-Klasse Premium Edition echt ervaren.

www.mbdb.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *