ASN Autoschade Dijksman-de Jong staat regionaal op de kaart

Het is al weer 5 jaar geleden dat het Katwijkse schade- herstelbedrijf Dijksman-de Jong ontstond uit een samen- werking tussen Toyota Dijksman en de Jong’s Autobedrijven. Een mooie aanleiding om binnen te lopen bij Stef Stijnman die daar eindverantwoordelijk is.

“Ik denk dat we mogen concluderen dat ASN Autoschade Dijksman – de Jong regionaal op de kaart is gezet”, vertelt Stef met terechte trots. “Het adres voor professioneel schadeherstel en niet alleen voor de merken die de Jong als merken voert, zoals Citroën, Renault, Dacia, Peugeot en Fiat, maar voor alle merken. Door de nauwe samenwerking met lease- en verzekeringsmaatschappijen nemen wij alle zorg en papierwerk uit handen. Een groot voordeel is dat bij elke vestiging van De Jong’s Autobedrijven in de Randstad de schade-auto zorgeloos achtergelaten kan worden en overgestapt kan worden in een vervangende auto op maat. Dagelijks vindt er transport plaats, waardoor binnen enkele dagen de auto weer schadevrij en gewassen klaar staat op de betreffende vestiging. Naast de snelheid waarmee de schade wordt hersteld, kan men dus profiteren van veel gemak en professioneel schadeherstel met de kwaliteitsgarantie van de FOCWA en Schadegarant. De grote werkplaats met 2 spuitcabines is volledig uitgerust met de benodigde apparatuur en gereedschappen, waardoor de ruim 14 medewerkers de nieuwste technieken kunnen toepassen. Om de kwaliteit te waarborgen voldoet de gehele inrichting aan alle strenge kwaliteit- en milieueisen”. Helder verhaal Stef.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *