Wijnimport Saladin: Ambachtelijke wijnen uit de Côtes du Rhône en Languedoc

Eén van de lastigste aspecten voor de wijnliefhebber is het kiezen van de wijn: kies ik op etiket, op  prijs, de beschrijving? Maar ja, wat zegt zo’n etiket of zo’n beschrijving. Wat te doen? Mijn advies: vind een kleine gepassioneerde wijnimporteur met een specifiek en zorgvuldig bij de ambachtelijke wijnboer geselecteerd assortiment. Ga bijvoorbeeld naar wijnimport Saladin uit Zoeterwoude.

In 2005 kwam ik in contact met de wijnen van familie Saladin uit de bekende vakantiestreek Ardèche, in de Côtes du Rhône. Ik maakte kennis met deze prachtige streek met hardwerkende mensen en hun  karaktervolle wijnen. En terwijl ik de vinologenopleiding deed, ontstond wijnimport Saladin. Prijsstijgingen dwongen mij om andere producenten te zoeken. Ik vond deze elders in de Côtes du Rhône en ook in de Languedoc, de vroegere wijnplas.

Wat een kwaliteit en variëteit in deze twee wijngebieden! Je hebt hier alles wat een wijnliefhebber maar kan wensen: wit, rosé en rood, lichtvoetig en zwaarwichtig, droog, zoet en mousserend…

Ik ben voortdurend op zoek naar zuivere wijnen van ambachtelijke wijnboeren. Mijn kleinschalige en kwaliteitsbewuste importorganisatie onderscheidt zich door karaktervolle wijnen voor een eerlijke prijs. Deze prijzen liggen tussen de 10 tot 20% beneden de normale marktprijzen. De marges zijn klein, omdat ik geen winkel heb en kleine voorraden. Dit betekent wel eens dat ik niet altijd direct kan leveren. Maar daar staat veel kwaliteit tegenover.

Bezoek de wijn-spijs happening op zondag 27 mei in Zoeterwoude in De Eendenkooi (vanaf 15.00 uur)

www.wijnimportsaladin.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam