De zakenauto van… Lakeman Liften uit Katwijk

Al meer dan 15 jaar Mercedes-Benz.

“Wij zijn niet op zoek naar de goedkoopste toeleveranciers, maar streven naar langdurige samenzweringen op basis van een goede persoonlijke en kwalitatieve service. En dat doen wij al meer dan 100 jaar”, zegt Joop Lakeman, directeur van Lakeman Liften uit Katwijk en sinds vorig jaar Hofleverancier.

“Dat geldt ook voor ons wagenpark. Al meer dan 15 jaar rijden wij Mercedes-Benz. Momenteel met 10 bussen en 1 personenauto. Groot voordeel voor onze service-werkzaamheden is dat de Mercedes-Benz Vito minder dan 2 meter hoog is, zodat ze toegankelijk zijn voor alle parkeergarages. Daarnaast biedt dit merk een hoge kwaliteit met een hoge inruilwaarde en een merkuitstraling die bij ons bedrijf past. Maar het allerbelangrijkste vind ik het persoonlijke contact met verkoopadviseur Berry Heekelaar, waar wij al jaren zaken mee doen, nu vanuit zijn standplaats Leiden. En net zo belangrijk vind ik het persoonlijke contact aan de After-Sales zijde, met Peter als ons vaste contact met de werkplaats, die de auto’s persoonlijk ophaalt en terugbrengt bij servicebeurten en de werkzaamheden van de monteurs terugkoppelt met onze bestuurders van de servicewagens.

Ondanks het wereldwijde merk en de ongetwijfeld grote organisatie die er achter zit, heb ik het gevoel met hén zaken te doen, zonder ingewikkelde bedrijfsprocedures. Twee mannen die mij als ondernemer volledig ontzorgen op mobiliteitsgebied. Top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *