Mercedes-Benz ML-Klasse: ‘Heerlijke auto voor een Dandy-Cowboy!’

Als ik al een SUV zou willen hebben, dan zou ik ook een echte willen hebben, zoals een Mercedes-Benz ML-Klasse. Stoer, robuust, solide en toch elegant, met de luxe, kwaliteit en comfort van een topmerk. Aso? Ach, noem het maar zo. Dat zeggen meestal alleen de mensen die zich zo’n auto niet kunnen veroorloven, toch? Wat de terreinkwaliteiten betreft zou ik niet verder komen dan een bemodderd pad in Oegstgeest, maar het feit dat je er mee op safari kan is al voldoende voor mijn fantasie. Even wegdromen achter het fraai ontworpen dikleren stuur in die luxe zetel met uitzicht op het stijlvol ontworpen dashboard met warme houtaccenten in het avontuurlijke gezelschap van Sanja. Heerlijke auto voor een Dandy-Cowboy!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *