Hotel Restaurant ’s-Molenaarsbrug veelvuldig geprezen om de hoge kwaliteit

Prachtig gelegen aan de Oude Rijn in een karakteristiek pand bevindt zich Hotel Restaurant ’s Molenaarsbrug; al sinds 1650 een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Voor een voortreffelijke lunch, uitstekend diner of ongestoorde nachtrust. En voor business meetings, vergaderingen en presentaties. Of het zakelijk of privé is, de familie Zaal zorgt voor een geslaagd verblijf.

“Ons hotel en restaurant is ideaal gelegen”, zegt de heer Zaal. “Niet alleen op een inspirerende locatie aan het water met voldoende parkeergelegenheid, maar ook op slechts 30 minuten afstand van Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Een perfecte uitvalsbasis voor het zakenleven dus.” Het hotel voorziet hiervoor dan ook in diverse faciliteiten. De Hollandiazaal bijvoorbeeld is geschikt voor kleine gezelschappen tot 8 personen en de Spiegelzaal tot 25 personen. De Sociëteitzaal is de grootste en biedt plaats aan maximaal 200 mensen. Zaken als een flip-over, beamer en internetaansluiting zijn aanwezig.

Het restaurant van ’s Molenaarsbrug scoort goed bij het publiek. “We worden veelvuldig geprezen om onze hoge kwaliteit. We maken dan ook alles zelf: de sauzen, soepen en nagerechten. Ook kopen we onze producten zelf in. Zo zien we of het de juiste kwaliteit heeft. We willen alleen de beste vis- en vleesproducten.” De keuken heeft een klassieke basis met moderne invloeden. De kaart wisselt elke twee maanden. Zo staat er nu het bijzondere Skrei, zogenoemde winterkabeljauw, op de kaart en kan er weer Reebout worden besteld. “En met ons dagelijks wisselend lunchmenu zorgen we ervoor dat er redelijk snel kan worden geluncht. Iets wat veel zakenmensen graag doen en met hun wensen houden wij graag rekening.”

Hotel Restaurant ’s Molenaarsbrug

’s Molenaarsweg 2
2401 LL Alphen aan den Rijn
T 0172 43 2 087
I www.molenaarsbrug.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam