Fiat Panda: ‘Waarschijnlijk een verkooptoppertje’

Als liefhebber van het Italiaanse product heb ik met veel belangstelling uitgekeken naar de nieuwe Fiat Panda. Zo’n 32 jaar geleden kwam de eerste Panda op de markt. Ja, met die reclame van de breed lach- ende motoragent. Je kon met die Panda iedereen uitlachen wat functionaliteit betrof en dat is na al die jaren nog steeds de essentie van dit model.

Deze nieuwe Fiat lijkt in grote trekken nog erg op het vorige model, alleen zijn de lijnen wat minder hoekig. Ronder en eleganter dus. Met name het front is wat boller en stoerder uitgevoerd. De zijkanten hebben nu grappig gevormde grote stootrubbers en de achterkant is ook wat boller geworden. De Panda is ook wat groter gegroeid. Tien centimeter langer en eveneens een centimeter in de hoogte. Het interieur ziet er een stuk leuker uit. Apart vormgegeven dashboard met een bijzondere kleurcombinatie die je ook weer terugvindt in de stoelbekleding. Opvallend design wat stuur betreft. Stijlvol en toch functioneel. De oer-Panda kenmerkte zich door een grote pakjesplank onder het dashboard en die retro-gedachte is weer terug in de nieuwe Panda. Hij zit lekker hoog met voldoende hoofd- en beenruimte voor en achter. Rijden doet deze Panda vlot met de motoren uit de 500. Goede wegligging en makkelijk wendbaar. Tja, laat het ontwerpen van stijlvolle, functionele kleine auto’s maar aan die Italianen over. Het zal zeker weer een verkooptoppertje gaan worden denk ik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen