ACE Automotive maakt auto’s mooier

Hij is er nog! De niet uitgestorven of opgekochte vakman.

In de autobranche is het vandaag de dag lastig om je te onderscheiden in de massa. Tenzij je je zoals ACE Automotive kunt richten waar je echt goed in bent en opvalt in je dienstverlening. En opvallen doet dit Leidse bedrijf van Louis Lambooy. In vakmanschap, kwaliteit en service om precies te zijn. “Wij maken auto’s mooier”, vat de eigenaar zijn dienstverlening samen. “Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het.”

Zelf is hij praktisch opgegroeid onder de motoren. Wat begon met olie verversen en motoren uit elkaar halen groeide uit tot een heuse en tijdrovende hobby. Toch koos Louis Lambooy er in eerste instantie voor om als opzichter van de bouw zijn beroep te maken. Maar toen het werk daarin terugliep, besloot hij zich te gaan verhuren aan de automotivebranche. Wat 25 jaar geleden begon met een bedrijf in Alphen aan den Rijn, groeide langzaamaan uit tot een wel zeer gespecialiseerd adres om auto’s mooier te maken. “De contacten bestaan niet alleen uit garage- en merkendealers. Maar ook uit importeurs en fabrieken zoals onder meer Volvo, Citroën, Pon en Alfa. Zo hebben wij duizenden opendaken gemonteerd voor Chevrolet, Nissan, en Mitsubishi in Born, of een proefinbouw voor Dacia Roemenië en Iran Khodro in Teheran. En morgen staat weer het verzorgen van een cursus ruitverlijmen voor de Inovam op het program.”

Daarnaast heeft ACE Automotive door de jaren heen een omvangrijk netwerk opgebouwd dat volgens het bouwwereldprincipe wordt ingezet. “Vergelijk ons maar met een aannemer die onderaannemers inhuurt, maar dan voor de autobranche. Op die manier kunnen we auto’s schoonmaken, een heel wagenpark wrappen of ruiten blinderen van het vervoer voor het koninklijk huis. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het. Zo staat de werkplaats momenteel vol met scooters die gewrapt moeten worden voor gemeenten en scooters die straks als taxi of promotiemiddel verhuurd zullen gaan worden. Lambooy laat een even indrukwekkende als omvangrijke portfolio aan gevarieerde projecten zien. Van schitterend afgewerkt foliewerk op politie-, gemeente- en zelfs rallywagens tot het donker maken van het raamwerk in defensieauto’s. Maar ook restauratiewerk aan sportwagens en oldtimers of het inbouwen van carkits en alarmsystemen voor duizenden auto’s tegelijk is inmiddels dagelijks werk voor hem en zijn mannen Raymond en Kevin de Vogel.

‘De vakman sterft uit’

Samen werken ze met een uiterste precisie en veel deskundigheid aan specialistische klussen alsof het hun lust en hun leven is. En dat is ook direct het grote onderscheidende vermogen van ACE Automotive. “Wij zijn echte vakmannen die weten waar we mee bezig zijn. We richten ons niet op prijs, maar op kwaliteit. We durven ook gerust tien jaar garantie te geven. En geloof me, dat is bijzonder, want de vakman sterft uit. Zeker in de autobranche. Niet voor niets komen mensen hier vanuit Groningen en zelf Limburg naartoe en zijn we zelfs al eens op uitnodiging in Roemenië en Iran geweest. Wij worden ingeschakeld voor onze ervaring en expertise en dus kwaliteit. Al is dat ook gelijk het nadeel”, besluit het tweetal lachend, “we leveren zo’n goede kwaliteit dat we onze klanten pas weer na tien jaar terugzien!”

ACE Automotive

Rooseveltstraat 43c
2321 BL Leiden
T 06 53112275
E [email protected]
I www.ace-auto.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Julian van Dijck Mediya B.V https://mediya.nl/
11-04-2024 16:43
Julian
Julian
Beste, Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Nog een fijn Paasweekend! Met vriendelijke groet, Mike van Wijnen Mediya B.V https://mediya.nl/
30-03-2024 09:58
Julian