Informatiecentrum RijnlandRoute weer open op afspraak


Deel dit artikel

Vanaf woensdag 17 juni is het informatiecentrum RijnlandRoute weer geopend voor publiek. Vanaf die dag kunt u weer van dichtbij zien hoe de werkzaamheden aan de RijnlandRoute vorderen. Zoals alle musea en informatiecentra gaan zij ook werken via een protocol. Zo moet iedere bezoeker een reservering via de website maken. Er mogen vooralsnog maximaal 4 personen tegelijk in het informatiecentrum aanwezig zijn en men ontvangt voorlopig nog geen groepen. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u natuurlijk altijd mailen naar: informatiecentrum@rijnlandroute.nl

Om dit alles goed te kunnen organiseren wordt er gewerkt met tijdsloten. In zo’n tijdslot (duur 45 minuten) verzorgt het informatiecentrum voor u een rondleiding, waarbij er wordt verteld wat er in de afgelopen periode is gebeurd, wat men nog allemaal gaat doen en wordt u natuurlijk meegenomen naar het uitkijkpunt. Om de onderlinge veilige afstand van 1,5m te waarborgen mogen er maximaal 2 mensen tegelijk mee met een rondleiding.

Het informatiecentrum is geopend op de oorspronkelijke openingstijden: woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Wilt u langskomen? Dan moet u een reservering maken: https://www.rondleiding-rijnlandroute.nl/tijdsloten

Leave a Comment