Dubbele donatie bij Peut Abswoude


Deel dit artikel

“Het zijn momenteel bizarre tijden. De Corona-crisis raakt de gehele samenleving diep. Het sociale leven ligt op zijn gat. We zitten aan huis gekluisterd, de scholen zijn nog dicht en naast veel bedrijven hebben ook veel verenigingen het zwaar. Niet alleen kunnen vrijwilligers hun werk en hobby niet uitvoeren, de leden kunnen ook niet bij elkaar komen. Financieel komt er veel minder binnen als normaal, terwijl de kosten maar doorlopen. In deze barre tijden moeten wij als mensen en maatschappij elkaar helpen waar mogelijk. En samen met onze klanten kunnen we een extra bijdrage doen”, aldus Annemarie van Wijk- van Abswoude van Peut Abswoude.

“Samen met onze klanten ondersteunen we middels ons Tank en Schenk programma de Noordwijkse verenigingen al jaren. En nu het extra nodig is doen we er een schepje bovenop”.

Hoe gaat Peut Abswoude de Noordwijkse samenleving dan extra ondersteunen?

“Wij hebben een aantal pijlers opgezet om de verenigingen, clubs en goede doelen extra te ondersteunen. De belangrijkste daarvan is dat wij in ieder geval tot 1 juni dubbele punten weggeven met ons Tank & Schenk spaarsysteem. Onze klanten sparen nu extra voor de aangesloten organisaties voor een recht-toe-recht-aan-financiële ondersteuning. Voor iedere getankte liter geven wij normaal dus 1 cent, tot 1 juni wordt dit verdubbeld naar 2 cent. Te schenken aan één van de deelnemende verenigingen of goede doelen van je keuze. Met Tank & Schenk hebben wij inmiddels al meer dan € 75.000 teruggeven aan de lokale samenleving”.

“Daarnaast hebben wij voor op de websites van de deelnemende organisatie een banner ontwikkeld met de Tank & Schenk live score. Veel verenigingen hebben deze inmiddels geplaatst. Aanvullend hebben wij promotiemateriaal op maat ontwikkeld voor in de social media”.

“We zijn vorige week begonnen met de actie en hebben direct gemerkt dat het werkt. Er wordt weer flink geschonken! Onze lokale verenigingen en goede doelen kunnen deze ondersteuning goed gebruiken”.

Meer informatie over Peut Abswoude vindt u hier: https://www.abswoude.nl/peut-tankstations/

 

Leave a Comment