Problemen door corona virus samen aanpakken

Deel dit artikel

Meer dan ooit kan een steuntje in de rug, in de vorm van een luisterend oor en een wijs advies, welkom zijn. Het Team Rijnland van Ondernemersklankbord (OKB) staat klaar om die helpende hand te reiken, om je te ondersteunen als ondernemer de crisis te overwinnen. Voorzitter Carel van de Graaf van de regio Rijnland van de landelijk werkende organisatie: “Er komt veel op ondernemers af, de gevolgen van de maatregelen om het Corona virus aan banden te leggen hebben een grote impact. Het kan verstandig zijn om die problemen niet alleen te lijf te gaan.”

Brede ervaring
Het OKB begeleidt al meer dan 40 jaar MKB-ondernemers bij alle aspecten van de bedrijfsvoering. Daarvoor werkt het OKB samen met een regionaal netwerk van oud-ondernemers en specialisten die hun kennis en brede praktijkervaring inzetten om je als ondernemer te helpen. Dat gebeurt niet met dikke rapporten, maar gewoon in een klankbordtraject van zes maanden aan de keukentafel: praktisch en doelgericht. Voorzitter van de Graaf: “Oud-ondernemers hebben ook tegenslag gekend, hun praktisch inzicht kan bijdragen aan het vinden van oplossingen.”

Tijdelijk kosteloos
Voel je hier wel voor? Waar normaliter een (bescheiden) vergoeding van 200 euro verschuldigd is, is dit vanwege de Corona crisis tijdelijk kosteloos.

Kijk op onze website www.ondernemersklankbord.nl of mail naar Carelvandegraaf@ondernemersklankbord.nl, voorzitter van het OKB-team Rijnland.

Gewoon doen!

Meer informatie:
voorzitter Ondernemersklankbord
Carel van de Graaf
mobiel: 0655378479

Leave a Comment