Rijnstreek Business stelt haar website gratis beschikbaar voor ondernemers in de regio!


Deel dit artikel

De Coronacrisis/Covid19 raakt ons allen. Zowel privé als zakelijk. In sommige branches kan men het werk momenteel niet aan en elders ligt het werk praktisch stil. Hoe komen we zo goed mogelijk door deze moeilijke tijd?

Iedereen heeft vragen, neemt initiatieven, probeert het hoofd boven water te houden en helpt elkaar waar mogelijk. Communicatie is hierbij van cruciaal belang. Op dit vlak helpen wij u graag.

Tot en met 15 mei a.s. stellen wij de website van Rijnstreek Business ter beschikking en helpen wij bedrijven in onze regio, kosteloos in hun communicatie- en informatiebehoefte te voorzien.

Hoe kunnen wij u kosteloos helpen?

Stuur ons nieuws, persberichten en initiatieven, voorzien van een geschikte foto, en wij plaatsen dit kosteloos op www.rijnstreekbusiness.nl

Kunt u als ondernemer wel een steuntje in de rug gebruiken? U kunt uw tekst en foto middels deze LINK bij ons aanleveren. Lever uw tekst van maximaal 300 woorden uiterlijk 15 mei a.s. aan, voorzien van uw contactgegevens.

Het team van Rijnstreek Business ziet uw input, tips en ervaringen graag tegemoet en wij wensen u kansrijk ondernemerschap en uiteraard een goede gezondheid toe.

Leave a Comment