ABIN accountants en adviseurs in coronatijd


Deel dit artikel

Veel ondernemers kloppen bij ABIN aan voor hulp. Wij worden op dit moment vaak benaderd door verontruste ondernemers. Zij willen geïnformeerd worden over de maatregelen die zij op korte termijn kunnen nemen om financiële schade vanwege het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Denk hierbij aan arbeidsrechtelijke vragen, aanvraag van NOW, TOGS, TOZO, verminderen en/of uitstellen van betaling van belasting en verruiming door kredietregeling van banken.

Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk door deze crisis heen te helpen. Door middel van mailings, persoonlijk advies en het inventariseren van welke regelingen van toepassing kunnen zijn, houden wij onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maatregelen.

Beleid ABIN
De medewerkers van ABIN werken voorlopig zoveel mogelijk vanuit huis. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid.

De gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Wij verzoeken onze klanten daarom om zo min mogelijk naar onze kantoren toe te komen, alleen indien strikt noodzakelijk. Gegevens kunnen digitaal worden aangeleverd of gedeponeerd worden in onze brievenbussen.

Infrastructuur ABIN
ABIN is goed voorbereid op situaties waarbij medewerkers tijdelijk geen gebruik kunnen maken van onze kantoren. Onze medewerkers beschikken over faciliteiten om op afstand te kunnen werken. De gegevens van ABIN staan veilig in de cloud. Alle medewerkers zijn dus ook gewoon bereikbaar.

Heeft u vragen?
Maakt u graag een persoonlijke afspraak om de gevolgen van de coronacrisis voor uw bedrijf te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:30 uur op telefoonnummer 071-3619318. Algemene vragen kunt u mailen naar info@abin.nl.

ABIN wenst u veel sterkte! Wij hopen dat het virus u en uw omgeving bespaard blijft.

ABIN accountants en adviseurs
Vestiging Noordwijk
Keyserswey 89
2201 CX Noordwijk

Vestiging Voorburg
Charlotte van Pallandtlaan 16
2272 TR Voorburg

Leave a Comment