Bouwbedrijf Niersman begint aan project ‘Rijndijk 300’

Deel dit artikel

De eerste paal voor project Rijndijk 300 is onlangs in de grond geslagen. Op de hoek van de Haagse Schouwweg bouwt Niersman de woningen en makelaar Spendel verkoopt de toren met acht verdieping en zes twee-onder-een-kapwoningen.

De Rijndijk krijgt op deze locatie een compleet nieuwe inrichting. Er komt een doorsteek van de openbare weg naar de Rijn en er komen extra parkeerplaatsen zodat er voor bewoners en bezoekers voldoende ruimte is. Er worden uiteindelijk 26 vrije sector huurappartementen in de toren gebouwd. De zes twee-onder-een-kapwoningen krijgen een tuin aan het water.

Vanwege het coronavirus waren er geen festiviteiten tijdens het plaatsen van de eerste paal. In eerste instant ging Fleur spijker, wethouder van de gemeente Leiden, de officiële handeling verrichtten.

Leave a Comment