Keukenhof hecht waarde aan een goede relatie met Lissenaren

Deel dit artikel

Keukenhof hecht waarde aan een goede relatie met zijn directe buren en om dat te onderstrepen nodigt de bloemententoonstelling alle Lissenaren op woensdag 8 april uit voor een gratis bezoek.
„Keukenhof heeft veel invloed op de omgeving en inwoners van Lisse. Veel inwoners genieten jaarlijks van een bezoek aan de bloemententoonstelling en zijn positief over het mooie park. We snappen daarnaast ook dat er mensen zijn die verkeersdrukte ervaren in de regio’’, aldus Keukenhof-directeur Bart Siemerink.

Tijdens de burenbijeenkomst die de bloementuin jaarlijks houdt voor direct omwonenden gaf Siemerink daarom aan iets terug te willen doen. Op 8 april zijn de Lissenaren vanaf 15.00 uur welkom bij Keukenhof.

Het is niet het eerste initiatief om de nauwe banden met Lisse te onderstrepen. Zo liet Keukenhof eerder drie rotondes aan de Westelijke Randweg opknappen.

De inwoners krijgen in maart een uitnodiging van Keukenhof met alle bijzonderheden over de ’Lisse-dag’. De bloemententoonstelling is dit jaar geopend van 21 maart tot en met 10 mei.

Leave a Comment