MGA Entertainment neemt intrek in kantoorgebouw Baronie Alphen aan den Rijn

Deel dit artikel

Het komend jaar zal MGA Entertainment haar intrek nemen in het duurzame en industriƫle kantoorgebouw Baronie in Alphen. De speelgoedfabrikant zal 1.600 m2 huren op onder andere de vierde verdieping. Daarmee is het kantoorgedeelte van de Baronie volledig verhuurd.

De verhuur aan MGA Entertainment gaat gepaard met diverse verschuivingen binnen Baronie Kantoren. Zo verhuizen Navitas en GREEN van de vierde verdieping naar de tweede verdieping. “Dit is een al langer bestaande wens om te kunnen voldoen aan meer ruimte die nodig is voor de groeiende bedrijven”, laat GREEN weten.

MGA Entertainment is de fabrikant en top 3 speler in Nederland voor speelgoed van onder meer L.O.L. Surprise, Little Tikes en BABY Born en zal op korte termijn een nieuw te openen showroom in gebruik nemen in de Baronie. Door concentratie van de Europese activiteiten in Nederland zochten zij naar een ruimte waar zowel het hoofdkantoor als de showroom kan worden gevestigd. Met deze wijzigingen is Baronie Kantoren met een totaal oppervlak van 6.750 m2 volledig verhuurd.

Leave a Comment