De nieuwe BMW 1 Serie: Niets meer te klagen…


Deel dit artikel

Vraag mij niet of ik de BMW’s er mooier op vind worden met die steeds groter wordende grille, want u vermoedt mijn antwoord al. Ik weet dat de voor BMW belangrijke afzetmarkten, zoals Amerika en Azië, dat zeer op prijs stellen, dus ik begrijp het, maar dat terzijde. De belangrijkste verandering ten opzichte van zijn voorganger is dat deze nieuwe 1 Serie nu voorwielaandrijving heeft.

Vraag mij niet of ik de BMW’s er mooier op vind worden met die steeds groter wordende grille, want u vermoedt mijn antwoord al. Ik weet dat de voor BMW belangrijke afzetmarkten, zoals Amerika en Azië, dat zeer op prijs stellen, dus ik begrijp het, maar dat terzijde. De belangrijkste verandering ten opzichte van zijn voorganger is dat deze nieuwe 1 Serie nu voorwielaandrijving heeft. 

Motoren
Benzine
118i
M135i xDrive

Diesel
116d
118d
120d xDrive

Afmetingen
Lengte  4.319 mm
Breedte  2.081 mm
Hoogte  1.434 mm

Inhoud
Brandstoftank  42 l
Bagageruimte 380 – 1200 l

John Vroom, autoredacteur

Leave a Comment