‘Team dB’ voor achtste keer deelnemer aan Navigate North voor het goede doel


Deel dit artikel

Gegrepen door het avontuur, gedreven door hun passie voor auto’s en gemotiveerd door de combinatie hiervan met ‘Goede doelen’ hebben Hans den Bleker en Renger Kok, besloten om namens ‘Team dB’ in 2020 weer deel te nemen aan een avontuurlijke navigatiewedstrijd naar het hoge noorden. Samen met een volledig geprepareerde Volvo XC90 V8 willen zij met de deelname aan ‘Navigate North’ hun plezier vermenigvuldigen met een donatie aan het Kinderhersencentrum van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis en een mooie project bij Ipse de Bruggen in Waddinxveen.

Sophia Kinderhersencentrum
De hersenen zijn het meest complexe orgaan van het lichaam. En tegelijkertijd het meest essentiële orgaan voor een goede ontwikkeling van een kind. Een kleine afwijking heeft vaak vergaande gevolgen. Specialisten en wetenschappers bundelen hun krachten in het nieuwe expertisecentrum van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis om kinderen met een aandoening aan het hoofd, de hersenen en de zintuigen een optimaal niveau van functioneren en participeren in de samenleving te geven. In het Kinderhersencentrum wil het Sophia kinderen met verschillende aandoeningen vanuit een brede visie spelenderwijs testen en meten met als doel om ieder kind de beste behandeling te geven en een optimale kwaliteit van leven te bieden.

Ipse de Bruggen
Ipse de Bruggen ondersteunt mensen met een handicap vanuit hun visie dat ieder mens bijzonder is en recht heeft op een goed leven. Dat betekent zelf keuzes kunnen maken en bepalen wat belangrijk voor je is. Andere mensen om je heen hebben en volwaardig mee kunnen doen in de samenleving. Jezelf ontwikkelen, capaciteiten benutten en je wensen en dromen kunnen realiseren.

Helpt u mee?
Om zoveel mogelijk geld voor deze fantastische doelen bij elkaar te krijgen doen zij graag een beroep op u! En natuurlijk zetten zij daar iets tegenover. Hieronder de diverse opties. Helpt u mee?

*Optie 1: EEN GIFT
Team dB is blij met iedere gift! Bij een gift van minimaal € 25 mag u uw naam of een andere boodschap achterlaten op bepaalde delen van de teamwagen.

*Optie 2: LOGO
Uw bedrijfslogo of naam in de zwart/ witte ‘blokjes’ aan de zijkanten van de teamwagen (ca. 30 x 10 cm). Voor één blokje vragen wij een minimale bijdrage van € 275,- voor twee blokjes € 475,-.

*Optie 3: GROOT LOGO
Uw bedrijfslogo of naam op de teamwagen. De grootte en de plaats zijn in overleg. Daarnaast een vermelding op de sponsorpagina van onze website. Per bedrijfslogo vragen wij een minimale bijdrage van € 1.000.

*Optie 4: OP MAAT
Bij een bedrag vanaf € 1.500 gaan we graag samen in gesprek voor sponsoring op maat!

Kijk voor meer informatie op: www.teamdb.nl

Leave a Comment