Ondernemen & creativiteit, zijn wij ondernemers niet allemaal creatief?


Deel dit artikel

Dat is de titel van het fotoboek waar Martine Goulmy het afgelopen jaar met hartstocht en plezier aan gewerkt heeft.

Het maken van een boek is een langgekoesterde wens van Martine. In haar dagelijks werk als fotograaf komt zij veel ondernemers tegen. Dat kan zijn vanwege opdrachten die zij uit het bedrijfsleven krijgt maar ook tijdens de netwerkbijeenkomsten die zij bezoekt. Door de jaren heen heeft ze een uitgebreid netwerk opgebouwd. De vele verschillende verhalen van deze ondernemers inspireerde Martine tot het maken van dit fotoboek.

Inspirerend en intrigerend
Met haar boek wil Martine laten zien dat ondernemende mensen net zo creatief zijn als mensen met beroepen die als creatief te boek staan. Hun vakgebied kan soms wat minder creatief lijken, als ondernemer zijn ze vaak creatiever dan ze zelf denken. 

In dit prachtige boek portretteert zij op haar eigen wijze bekende en minder bekende regionale en nationale ondernemende mensen. Met abstracte vragen daagt ze hen uit tot nadenken en creativiteit met leuke, spannende, verrassende en soms ontroerende verhalen tot gevolg. De geportretteerde ondernemers vertegenwoordigen een breed scala aan beroepen. 

Het fotoboek “Ondernemen & creativiteit” is een mooi kijk- en leesboek geworden wat inspireert en intrigeert Een levensbeschouwend randje maakt het boek interessant voor iedereen. Leuk om te lezen en leuk om te geven als inspirerend cadeau.

Bestellen
Het boek is vanaf heden te bestellen op www.goulmydesign.nl/boek-ondernemen/ . De uitlevering vindt plaats vanaf 28 november. Martine zorgt er voor dat u het boek op tijd in huis heeft voor Sinterklaas en Kerst.

Leave a Comment