Esther Peters directeur Space Campus Noordwijk

Deel dit artikel

Esther Peters gaat als directeur/bestuurder aan de slag bij de Space Campus Noordwijk.
Deze nieuwe organisatie in Noordwijk ontstond nadat rijk, provincie en gemeente besloten 26 miljoen euro te stoppen in de verdere ontwikkeling van het op de ruimtevaart gericht gebied. Met ESA/Estec, het Galileo Reference Center en het Space Business Park zijn al goede ingrediƫnten aanwezig. In samenwerking met de ruimtevaartindustrie en kennisinstellingen als Universiteit Leiden en de TU Delft moet dit uitgroeien tot een ruimtevaartcluster met internationale uitstraling. Peters (47) is nu aangetrokken om leiding te geven aan de Space Campus. Hiervoor bekleedde zij verschillende leidinggevende functies in de publiek-private sector.

Leave a Comment