‘Glamour.Land’ in Grand Hotel Huis Ter Duin


Deel dit artikel

Zaterdag 29 juni zal in Grand Hotel Huis Ter Duin de premiere plaatsvinden van ‘Glamour.Land’. Een unieke danceparty met internationale topdeejays waar mode en muziek elkaar gaan ontmoeten.

‘We weten in Nederland gewoon niet meer wat het is om lekker te flaneren. In Parijs, Londen en Milaan gebeurt het overal op straat maar in ons koude kikkerlandje komen we er nogal bekaaid vanaf. Ik was daarom direct enthousiast toen ik werd gevraagd om het modegedeelte op mij te nemen voor ‘Glamour.Land’’ vertelt couturier Irving Vorster.
Vorster, die uitsluitend shows in Parijs doet met zijn modelabel Irvinx, zal een groot aantal gevestigde en aanstormende modeontwerpers bijeen brengen en stelt uit eigen werk en hun meest recente werk een show samen. ‘Het zal geen traditionele modeshow worden, maar meer verrassende presentaties tussen het publiek. Wij willen hiermee de brug slaan tussen het publiek en de mode zelf.’
‘Wij waren direct enthousiast.’ Aldus Stephan Stokkermans, managing director van Grand Hotel Huis Ter Duin en winnaar van het prestigieuze Hotelier Of The Year.
‘Een dancefeest met mode, kunst en luxury past perfect bij ons hotel. Een evenement als dit bestaat in Nederland nog niet. We vinden het natuurlijk erg leuk om zulke geweldige deejays, modeontwerpers en bijzondere gasten in ons hotel te mogen verwelkomen.’
De DJ-line up van Glamour.Land liegt er niet om. Uit Ibiza zal DJ Paul Darey komen overvliegen. Hij draaide jarenlang in de beroemde club Space en is momenteel wereldwijd een veelgevraagd artiest. Uit Moskou komt de nummer 1 DJ/producer uit Rusland Maxxim Mazai. De Nederlandse inbreng wordt vertegenwoordigd door Award Winning Remixer DJ Yves Eaux, Dennis Ruyer van 538 Dance Department en Salvador Deep van Sunset People. Nederlands bekendste VJ Hans Bijloo zal hun optredens van videokunst voorzien.

Tevens zullen deze avond eenmalige en exclusieve pop-up exposities te bewonderen zijn. Ron Tetteroo, gevierd mode- en kunstfotograaf zal exposeren. Net als de excentrieke Henry Faber. Hij zal gasten op de gevoelige plaat gaan zetten. Fransman Anthony Vauleon gaat schilderen met rode wijn.
Model en auteur Tanja Kok zal haar boek ‘Help! Ik ben model’ komen signeren en Miss Earth Curacao 2018 Alexandra Atalita zal tevens haar opwachting maken.
Het feest op zaterdag 29 juni begint om 21.00 uur en duurt tot 02.00 uur. Er is geen strenge dresscode maar de organisatie verwacht wel dat men zijn/haar best doet om er op z’n mooist uit te zien.
Kaarten kosten €25,- en zijn te bestellen via www.Glamour.Land

Over Grand Hotel Huis ter Duin
Gelegen op het hoogste duin van Noordwijk is Grand Hotel Huis ter Duin de ultieme get-a-way aan zee; uitwaaien op het strand, culinaire genieten en ontspannen in de spa. Het hotel beschikt over drie restaurants waaronder Restaurant Latour, de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een lunch of diner is men van harte welkom bij Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House. Andere faciliteiten zijn de sfeervolle Van Diepeningen lounge en het MC Wellness Centre, heerlijke plekken om te ontspannen. Grand Hotel Huis ter Duin heeft 230 luxe kamers, 20 suites en 4 penthouses met allen uitzicht op de Noordzee of de omgeving van Noordwijk. Voor congressen, evenementen en partijen bieden zij u graag een op maat gemaakt arrangement in een van onze 19 stijlvolle multifunctionele zalen – allen met daglicht – met een maximum capaciteit van 2.500 personen. Ga voor meer informatie naar www.huisterduin.com

Leave a Comment