Nieuwe voorzitter Business Club Lisse


Deel dit artikel

Tijdens de algemene ledenvergadering is Jos van der Vlugt benoemd tot voorzitter van Business club Lisse. Jos is altijd zeer betrokken bij de ondernemers van Lisse en heeft in het verleden ook al verschillende bestuursfuncties gehad bij BCL en andere organisaties. Met een brede ervaring, maar vooral ook de grote betrokkenheid heeft Business Club Lisse weer een volledig bestuur met Jos als voorzitter.
Naast de belangenbehartiging naar gemeente en overheden is voor Jos de groei van het ledenaantal één van zijn belangrijkste speerpunten dit jaar.

Vanaf afgelopen zomer heeft Eric Stroombergen als interim voorzitter het bestuur geleid. Business Club Lisse bedankt Eric voor de tijd, kennis en het enthousiasme in deze periode en zien hem weer graag als “gewoon” lid op de bijeenkomsten.

Leave a Comment