Uitbreiding bestuur JAN© Accountants en Belastingadviseurs


Deel dit artikel

Per 1 januari 2019 is het dagelijks bestuur van JAN© Accountants en Belastingadviseurs uitgebreid met Andrea van der Giezen RA RB (45).
Tezamen met Pieter Mul en Nico Perdaan vormt Andrea het dagelijks bestuur van JAN©. Zij is sinds 1 januari 2008 aandeelhouder van JAN© en is extern accountant en vestigingsleider Purmerend.

Binnen het bestuur zal zij zich vooral focussen op bewaking van de kwaliteit van de dienstverlening. Bovendien is het goed dat een vrouw toetreedt tot het bestuur van een organisatie waar circa 55% van de werkzame collega’s vrouw is.
Pieter Mul AA, algemeen directeur en partner van JAN©: “We zijn blij met de benoeming van Andrea tot  dagelijks bestuurder van JAN©. Andrea ademt kwaliteit en is een zeer fijn persoon om mee samen te werken binnen het partnerteam van JAN©. Ook in het kader van waarborgen van de continuïteit van JAN© naar de toekomst toe is dit een logische stap.

Achtergrondinformatie over JAN©
JAN© heeft vestigingen in Purmerend, Rijnsburg, Weesp en Zwanenburg en is daarmee dé MKB-adviseur voor Groot Amsterdam, Waterland, het Gooi en de Haarlemmermeer, regio Leiden en de Bollenstreek.

Wij zien dat de  ondernemer van nu behoefte heeft aan een maatje die dezelfde taal spreekt, iemand die hem/haar ontzorgt, behoedt voor fouten, attendeert op kansen en die meehelpt doelen te realiseren. Iedere ondernemer is uniek  met zijn/haar eigen karaktereigenschappen en vaardigheden. Wij zijn graag het betrokken maatje voor de ondernemer die helpt  dromen waar te maken door op alle vlakken van ondernemerschap ondersteuning te bieden.

JAN© heeft fiscale specialisten die voorkomen dat je teveel belasting betaalt, zorgt voor een vlekkeloos personeelsbeleid, regelt je salarisadministratie, maakt zich sterk voor je pensioen en springt in de bres bij juridische kwesties. Ook helpen we bij bedrijfsverkoop en -overnames, herstructurering, spelen graag een belangrijke rol bij het verkrijgen van financieringen en helpen bij het optimaliseren van je bedrijfsvoering. En… wij zijn je accountant die de jaarrekening van je onderneming controleert, je boekhouding verzorgt, zorgt voor tijdige managementinformatie zodat je grip houdt op je onderneming en je jaarrekening samenstelt.
Meer informatie vindt u op: www.JAN.nl

Leave a Comment