The Big Event bij Opel dealer Motorhuis van 11 t/m 16 februari


Deel dit artikel

The Big event is weer bij Motorhuis en dat betekent ongekend veel voordeel. Tijdens The Big Event van 11 t/m 16 februari ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met € 500,- gratis brandstof, mag u voor € 250,- aan Opel Accessoires uitzoeken én profiteert u van € 2.000,- extra inruilwaarde voor uw huidige auto.

Hieronder hebben we de voordelen nogmaals voor u op een rijtje gezet:

Gratis Tankpas met € 500,- brandstof
Alleen tijdens The Big Event ontvangt u een Opel tankpas met maar liefst € 500,- gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo.

Plus € 2.000,- extra inruilwaarde
U kunt tijdens The Big Event rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto. U profiteert van € 2.000,– extra inruilwaarde bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Bereken hier direct uw voordeel en ontvangt uw persoonlijke inruil-Waardecheque voor The Big Event.

Plus € 250,- Gratis Accessoires
Met € 250,- aan gratis accessoires kunt u uw nieuwe Opel zeer voordelig personaliseren tijdens The Big Event.
En 5 jaar lang slechts 1,99% Rente op de financiering
Ook voor de financiering van uw nieuwe auto bent u bij ons aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een aantrekkelijk rentetarief van 1,99% een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kunt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken voor een nog lager maantarief.

Proefrit
Kom naar een van ons Opel showrooms voor het maken, dan vertellen we u graag meer over The Big Event. U kunt ook alvast online een afspraak voor een proefrit aanvragen.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Leave a Comment