Geenjaar Automotive start met professionele autoverhuur in Leiden


Deel dit artikel

Geenjaar Automotive is onlangs gestart met de verhuur van personenauto’s en bestelbussen voor de particuliere en zakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bekende autobedrijf in Leiden.

Paul Baak en Erik Verstralen hebben het besluit genomen auto’s te gaan verhuren om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften. “Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Mits zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen.”

Het enige wat nog ontbrak was professionele autoverhuur. Omdat we steeds meer de vraag kregen naar auto’s en bussen voor de verhuur of shortlease hebben we er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking met Autohopper aan te gaan. Auto’s verhuren is echter een vak apart en om die reden sluiten wij ons bij de Autohopper formule aan. Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 100 vestigingen in Nederland. Vanaf nu kunnen we nieuwe auto’s en (verhuis)bussen (ook bakwagens met laadlift) verhuren die altijd nieuw en voorzien van airco en audio-installatie, en je huurt al een personenauto vanaf slechts € 19,- per dag! Mark Dekker van Autohopper legt uit: Geenjaar Automotive verhoogt haar servicegraad en de consument kan om de hoek tegen een uiterst scherp tarief een betrouwbare auto huren.

No-nonsense
Autohopper is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease. Het doel is om uit te groeien tot een brede mobiliteitspartner, iets wat we nu al voor de klanten kunnen zijn.

Reserveren
Neem voor reserveren contact op met Autohopper Leiden via Tel 071-3030009 of ga rechtstreeks naar de website: www.autohopper.nl.

Leave a Comment