Suzuki Vitara: Afgestemd op comfort


Deel dit artikel

Suzuki is al jaren op de Nederlandse automarkt en heeft zich ontwikkeld tot een weliswaar klein, maar tegelijkertijd fijn merk dat door de kleinschaligheid van de dealerbedrijven een hele persoonlijke klantenrelatie hebben opgebouwd. 

Één van de modellen, de Vitara, heeft recentelijk een facelift ondergaan. Opvallend bij deze compacte SUV is de nieuwe grille die hem een stoer uiterlijk geeft. Aan de achterzijde zijn de achterlichtunits gewijzigd. In zijn totaliteit is hij nu fraai en stoer gelijnd. Ook in het interieur heeft een aantal wijzigingen plaatsgehad. Tussen de snelheidsmeter en de toerenteller bevindt zich nu een nieuw infodisplay in kleur. Het hele interieur ziet er goed verzorgd uit. Mooi strak dashboard met goed gegroepeerde knoppen, waarbij er ook veel bediend kan worden vanaf het dikleren stuur. Wat luxe betreft kan gekozen worden uit 3 varianten. De Comfort, Select of Stijl uitvoering. De nieuwe Vitara is leverbaar in een royaal aantal kleuren met onder andere een aantal frisse tinten, zoals Atlanta Turquoise, Solar Yellow en Bright Red, die ook nog gecombineerd kunnen worden met een wit of zwart dak. De nieuwe Vitara wordt geleverd met een keuze uit twee motoren. De 1.4 liter Boosterjet benzinemotor met turbo en de nieuwe 1.0 Boosterjet benzinemotor met turbo. 

Als optie kan de Vitara uitgerust worden met de Suzuki AllGrip vierwielaandrijving. De Suzuki dealers in Leiden en Sassenheim vertellen u er ongetwijfeld graag meer over. 

John Vroom, autoredacteur

Leave a Comment