Relaties van BMW/MINI dealer Van Poelgeest fungeren als ambassadeurs


Deel dit artikel

Relaties van BMW/MINI dealer Van Poelgeest uit Noordwijk assisteren bij de promotie van de elektrische BMW i3. Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland, maar het blijft voor veel ondernemers nog een onbekend en daardoor veelal onbemind terrein, ondanks de aantrekkelijke 4% bijtellingsregeling. Elektrische auto’s, zoals de BMW i3, moeten gezien en bereden worden om daar verandering in aan te brengen. In dat kader heeft Van Poelgeest relaties bereid gevonden om een week lang de BMW i3S te berijden, vrienden, kennissen en mede-ondernemers er kennis mee te laten maken en via hun Social Media er over te berichten. Een vorm van ambassadeurschap dat tot op heden veel positieve reacties heeft opgeleverd.

FOTO:
Margie Mulder van Ricoh Document Center Haaglanden uit Noordwijk en Michel Heus van Van Poelgeest

Leave a Comment