Nieuwe route Flower Parade

Deel dit artikel

Flower Parade Rijnsburg zoekt het publiek nog meer op! Zeker in Katwijk aan Zee. Tot aan het opdraaien van de parade op de Boulevard ter hoogte van de Vuurbaak is de route niet veranderd. Daarna wel, want de bezoekers kunnen op de Boulevard nog langer genieten van de prachtige bloemenparade. Deze rijdt in noordelijke richting tot aan het einde van de Boulevard en draait dan de Rijnmond op. De parkeergarage is hierdoor tijdelijk niet bereikbaar. Op zaterdag 11 augustus vanaf 14.45 tot uiterlijk 17.00 uur kan er niet worden in- en uitgereden.

Nieuwe route in Rijnsoever
Na de Rijnmond draait de stoet linksaf over de Buitensluis richting Hoorneslaan. De nieuwe route is hier vanaf 15.15 uur:  Melkweg – Steenbok – Hartweg – Noorderlicht – Hercules – Schorpioen – Biltlaan- Zwarteweg – Driehoeklaan. Dan wordt gepauzeerd in ´s Heeren Loo. Daarna zal de Flower Parade zich vanaf 18.30 uur in Noordwijk tonen.

De volledige route van Flower parade Rijnsburg 2018 (zaterdag 11 augustus 2018):

RIJNSBURG (route 1) 13.00 uur
Laan van Verhof – Rijnsburgerweg – Oegstgeesterweg – Graaf Florislaan – Oude Vlietweg – Kerkstraat -Vliet Noordzijde – Koestraat – Noordeinde – Burgemeester Hermanstraat – Noordwijkerweg – Burgemeester Meijboomstraat – Kanaalstraat – Evertsenstraat – Witte de Withstraat – Akkerwinde – Aronskelk – Boslaan/Westerpark – Sandtlaan.

KATWIJK (route 2) 13.45 uur
Sandtlaan -Rijnstraat – Zeeweg – Koningin Julianalaan – Boslaan – Meeuwenlaan Secretaris Varkevisserstraat (kruispunt: Schelpendam).

KATWIJK (route 3) 14.45 uur
Secr. Varkevisserstraat (kruispunt: Schelpendam) – Vuurbaakplein – Boulevard – Rijnmond- Binnensluis-Hoorneslaan.

KATWIJK (route 4) 15.15 uur
Melkweg – Steenbok – Hartweg – Noorderlicht – Hercules – Schorpioen – Biltlaan- Zwarteweg- Driehoeklaan (’s Heeren Loo).

NOORDWIJK (route 5) 18.30 uur
Beeklaan (rotonde: Bonnikeplein / Boekerslootlaan) – Boekerslootlaan – Lindenhofstraat- Van Limburg Stirumstraat – HH Geestweg – Raadhuisstraat – Zeestraat – Nieuwe Zeeweg – Huis Ter Duinstraat – Picképlein – De Grent – Palaceplein – Kon. Wilhelmina Boulevard – Vuurtorenplein.

Leave a Comment