The Big Event bij Opel dealer Motorhuis


Deel dit artikel

Motorhuis maakt het kopen van een nieuwe Opel nu wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, van 29 januari tot en met 3 februari, krijgt men € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde van de huidige auto. Naast de extra inruilwaarde krijgt één ieder die een nieuwe Opel koopt voor € 500,- gratis brandstof en mag men voor €250,- aan Opel-accessoires uitkiezen.

The Big Event strijkt in januari 2018 weer in ons land neer. Het zal een drukte van belang worden bij ons in de showroom.” Via opel.motorhuis.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 29 januari tot en met 3 februari verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Motorhuis inruilen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Opel bedrijfswagens genieten als extra ook nog van 5 jaar financiering tegen 0% rente.

Verdubbel je extra inruilwaarde
Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar! Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot, die geen €2.000,-, maar zelfs €4.000,- extra inruilwaarde ontvangt! Om hier voor in aanmerking te komen dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.opel.nl”

Gratis brandstof
Voor de € 500,- brandstof verstrekt Motorhuis aan de koper van een nieuwe Opel een tankpas. Deze pas is tot een jaar na de aankoopdatum geldig. Daarnaast mogen Opel-kopers voor € 250,- aan extra accessoires uitkiezen.

Leave a Comment