Ongedwongen Kringbijeenkomst in Lisse


Deel dit artikel

Woensdagavond 13 september jl. was het een drukte van jewelste bij een bijeenkomst van genomineerden en juryleden in De Proeverij van Ad Baaij in Lisse. Ruim 70 ondernemers uit de regio hadden enthousiast gevolg gegeven aan de uitnodiging van de Kring van de Sterkste Schakel.

“De voornaamste reden van zulk soort Sterkste Schakel bijeenkomsten is om elkaar te ontmoeten en vooral elkaar te inspireren”, aldus Harry de Reus, initiator van de jaarlijkse  Sterkste Schakel Verkiezing tijdens zijn welkomstwoordje.

De aftrap om klantervaringen met elkaar te delen werd op deze bijzondere avond gegeven door communicatie expert Hans van Dalen. Met zijn eigenwijze, vlotte manier van presenteren ontlokte hij bij diverse ondernemers leuke anekdotes en klantervaringen. Het werd daardoor een ongedwongen avond waar met veel plezier op wordt teruggekeken.
De finale op vrijdagavond 16 maart 2018 in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk is nog ver weg, maar voor de aanwezigen kan de tijd niet snel genoeg gaan, want dan weet men immers wie er met die felbegeerde trofee naar huis mag gaan en zichzelf een jaar lang mag uitroepen als “De Sterkste Schakel van 2017/2018”.

Leave a Comment