Ongekend veel voordeel tijdens The Big Event bij Opel dealer Motorhuis


Deel dit artikel

The Big Event van Opel komt eraan! En dat betekent weer ongekend veel voordeel. Tijdens het Big Event krijgt u, bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500,- gratis brandstof, mag u voor €250,- aan Opel accessoires uitzoeken én profiteert u van €2.000,- éxtra inruilwaarde voor uw huidige auto!* Profiteer van deze unieke aanbieding bij Opel dealer Motorhuis, uw Opel dealer in de regio. Alleen van 11 t/m zaterdag 16 september. Mis het niet!

Hieronder hebben we de voordelen nogmaals voor u op een rijtje gezet:

GRATIS TANKPAS met €500,- brandstof
Alleen tijdens The Big Event ontvangt u een Opel tankpas met maar liefst €500,- gratis brandstof! De pas is 1 jaar geldig bij deelnemende tankstations en herkenbaar aan het Travelcard logo.

Plus €2.000,- EXTRA INRUILWAARDE
U kunt tijdens The Big Event rekenen op een uiterst gunstig inruilaanbod voor uw huidige auto. U profiteert van €2000,- extra inruilwaarde* bovenop de waarde die gehanteerd wordt door de Autotelex Koerslijst. Bereken hier direct uw voordeel en ontvang uw persoonlijke inruil-Waardecheque voor The Big Event.

Plus €250,- GRATIS ACCESSOIRES
Met €250,- aan gratis accessoires kunt u uw nieuwe Opel zeer voordelig personaliseren tijdens The Big Event.

En 5 JAAR LANG SLECHTS 3% RENTE op de financiering
Ook voor de financiering van uw nieuwe auto bent u bij Opelons aan het juiste adres. Geen bezoek aan de bank, wél een scherp rentetarief van 3% waardoor u een vast, laag bedrag per maand betaalt. Bovendien kunt u de inruilwaarde van uw huidige auto gebruiken voor een nog lager maandtarief. Lees hier meer over onze financieringsactie.

Big Event VERDUBBELAAR
Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto en maak kans op The Big Event Verdubbelaar!The Big Event Verdubbelaar! De Verdubbelaar wordt van 28 augustus t/m 14 september dagelijks verloot. Meedoen is eenvoudig! Bereken de inruilwaarde van uw huidige auto, geef aan dat uw kans wilt maken op de Verdubbelaar en wie weet wordt de extra inruilwaarde van €2.000,- verdubbeld naar €4.000,-! De winnaars worden dagelijks via een persoonlijk e-mailbericht op de hoogte gesteld.

* Op de Opel KARL (ROCKS) en Grandland X geldt een extra inruilwaarde van €1.000,-. De Opel Ampera-e, Opel Selection, Business+ en Business Executive uitvoeringen zijn uitgesloten van The Big Event aanbieding.

Leave a Comment