HR Coach op afroep


Deel dit artikel

Door: John Peek, Grant Thornton.

Uw medewerkers zijn bepalend voor het succes en de groei van uw organisatie. Daarom wilt u dat uw personeelszaken goed zijn geregeld.

Personeel vinden en binden

Goede medewerkers zijn key voor uw organisatie, zeker als u groei hoog in het vaandel heeft staan. Toch vinden steeds meer ondernemers het moeilijk om goed personeel te vinden en te behouden. Goede kennis en organisatie van personeelszaken helpt u hierbij. Heeft u bijvoorbeeld wel eens nagedacht over aanvullende arbeidsvoorwaarden om u als werkgever aantrekkelijker te maken? Maakt u gebruik van subsidies en scholingsfondsen om medewerkers op te leiden en nieuwe medewerkers te werven? En benut u de Werkkostenregeling voor fiscale voordelen én een leukere werkplek voor u medewerkers. Nee? Dan laat u kansen liggen.

Een plek voor al uw HR vragen

Voor al uw vragen over personeelsbeleid heeft Grant Thornton de HR Coach in het leven geroepen. Dit is een helpdesk voor ondernemers waarin loonbelastingadviseurs, salarisadviseurs, arbeidsrechtelijke juristen, internationale en expat-adviseurs, pensioenadviseurs, ICT adviseurs en een coaching begeleider samen werken om al uw vragen op het gebied van personeelsbeleid te beantwoorden. De HR Coach werkt op basis van uw behoefte en vaste afspraken. Zo bepaalt u van welke diensten u gebruik wilt maken en heeft u de kosten ook zelf in de hand.

Maatwerkoplossingen en HR-advies op afroep

In elke organisatie zijn er andere vragen en spelen er andere personeelsuitdagingen. Zo hebben wij voor een financiële dienstverlener een maatwerk oplossing uitgewerkt om high potentials te motiveren met fiscaal efficiënte beloningsstructuren. En voor een grote software leverancier hebben we een global mobility programma opgezet, zodat hun (toekomstige) managers internationale ervaring op kunnen doen. Heeft u een personeelsuitdaging waarbij u professioneel advies zoekt? Of heeft u vanwege de omvang van uw organisatie geen personeelsafdeling en heeft u behoefte aan een HR coach op afroep? Met de adviezen van de HR Coach bent u voorzien van een goed werkende personeelsorganisatie van hoge kwaliteit, goede HR-begeleiding en het juiste (internationale) advies.

Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 47.000 professionals in meer dan 130 landen. Vanuit negen Nederlandse vestigingen ondersteunen ruim 450 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze HR adviseurs.

Contact:

Grant Thornton
John Peek
Manager Payroll
T: 088 676 9093
E: john.peek@nl.gt.com

Leave a Comment