Bijtellingsvoordeel bij BMW-dealer Van Poelgeest


Deel dit artikel

Op de eerste dag van januari dit jaar was bijna alles anders op bijtellingsgebied. Weg 15% en 21%. Afgezien van de elektrische auto’s is alles nu 22%. “Om de relaties ook dit jaar nog van bijtellingsvoordeel te kunnen laten profiteren hebben wij de laatste BMW 330e (hybride) weten te bemachtigen met registratiedatum 12-2016. Hierdoor kan de koper tot 2021 genieten van 15% bijtelling. De auto’s zijn dus fabrieksnieuw met 0 kilometer op de teller. Afgezien van het bijtellingsvoordeel bieden wij deze beperkte voorraad BMW’s met een substantiële korting aan, dus voor ondernemers die snel kunnen schakelen is het nu profiteren”, volgens Michel Heus, Vestigingsdirecteur van BMW/MINI dealer Van Poelgeest uit Noordwijk. Waaraan hij toevoegt: “De BMW 330 e sedan combineert de voor BMW kenmerkende rijdynamiek met de mogelijkheid om puur elektrisch te rijden en met de ongeëvenaarde efficiency over langere afstanden”.

 

Leave a Comment