Volkszanger John West kiest voor Mercedes-Benz


Deel dit artikel

Op 6 juni 2017 heeft John West bij Mercedes-Benz Den Haag zijn nieuwe Mercedes-Benz Vito met dubbelcabine opgehaald. De populaire Haagse zanger trekt het hele land door voor diverse optredens.
Volkszanger John West, geboren en getogen in Den Haag werd bij het grote publiek bekend door o.a. hits als ‘’Weet waar je aan begint’’ en ‘’Jouw blik, Jouw stem’’. Bij de Toppers in Concert heeft John samen met collega’s in 3 dagen tijd voor 200.000 mensen mogen optreden. Het laatste gelanceerde nummer van John is ‘’Mijn Schat, Mijn Vrouw’’ waarbij hij samen zingt met rapper Lange Frans.
Voor zijn optredens door het gehele land heeft John West met deze Mercedes-Benz Vito dubbelcabine het perfecte transport. Door te kiezen voor de dubbelcabinevariant is er zowel ruimte voor 5 personen als genoeg laadruimte voor apparatuur.

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven
Mercedes-Benz Den Haag is onderdeel van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven heeft daarnaast nog vestigingen in Alphen a/d Rijn, Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen en is dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, AMG en Fuso. Daarnaast is het bedrijf erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en partner van het Mercedes-Benz Classic Center.

Op de foto v.l.n.r. John West, Frank de Boer (verkoper), Ton van Kralingen (monteur en fan van het eerste uur) en John West Sr.

Leave a Comment