Keurslagerij te Lisse wisselt van eigenaar


Deel dit artikel

De Keurslager te Lisse gaat per 15 mei aanstaande over in andere handen. De firma Baaij, bekend van o.a. Baaij Vis en Baaij Catering neemt de slagerij over van de huidige eigenaar, Keurslager van der Meer. De slagerij in Lisse gaat verder onder de naam Keurslager Lisse. Baaij ziet dit als een perfecte aanvulling op de huidige activiteiten in de viswinkel en hun groeiende cateringactiviteiten. De winkel zal van maandag 15 t/m woensdag 17 mei aanstaande gesloten zijn voor kleine onderhoudswerkzaamheden. Vanaf donderdag 18 mei staat de deur voor de klanten weer wagenwijd open en zal dit gevierd worden met mooie aanbiedingen.

Alle medewerkers die momenteel in de winkel in Lisse werkzaam zijn, blijven bij de nieuwe Keurslager Lisse werkzaam en de nieuwe eigenaar staat borg voor dezelfde kwaliteit als de klanten gewend zijn. Slagerij van der Meer, met een modern uitgerust productielocatie in Roelofarendsveen, zal als leverancier verbonden blijven.

Na acht zeer fijne jaren de Keurslagerwinkel in Lisse te hebben gerund, gaat Keurslager van der Meer zich meer richten op de professionalisering van de organisatie en de winkels in Nieuw-Vennep en Roelofarendsveen en de productielocatie in Roelofarendsveen.

Leave a Comment