Slijterij Adegeest uit Voorschoten is de Sterkste Schakel 2017


Deel dit artikel

In de sfeervolle Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin vond afgelopen vrijdagavond de feestelijke finale plaats van veertiende editie van de Sterkste Schakel.  Ruim 300 ondernemers en bestuurders waren op deze sfeervolle prijsuitreikingsavond, die ook wel de “Oscaravond van de regio’’ wordt genoemd, afgekomen.

Onder hen vele genomineerden die allen rond half 11 zagen dat Michel en Petra Smit van Slijterij Adegeest uit Voorschoten de trotse winnaars werden van de Sterkste Schakel Trofee 2017, die zoals alle jaren werd uitgereikt door Sterkste Schakel initiator Harry de Reus, uitgever van het regionaal zakenmagazine Rijnstreek Business.

In het mooie Grand Hotel Huis ter Duin druppelen rond 19.00 uur de eerste gasten binnen. Genomineerden, juryleden, winnaars van de vorige verkiezingen. De zaal vult zich goed. De spanning is voelbaar. In de lounge worden alle gasten door twee lakeien in barokke kostuums warm onthaald. Er is gelegenheid om nieuwe contacten op te doen, handen worden geschud en gezichten herkend. Het licht wordt gedimd en de avond kan gaan beginnen!

De singer-songwriter Koert Witteman start om precies 20.00 uur met zijn eerste optreden. Het woord is daarna aan vaste presentator van de Sterkste Schakel Finale avond Bob Heeren. Na een spannende avond wordt Slijterij Adegeest gekroond tot Sterkste Schakel van 2017. De andere winnaars van de avond kunt u in onderstaand overzicht teruglezen. Een uitgebreid foto-en sfeerverslag van deze mooie avond is opgetekend door de redactie van het zakenmagazine Rijnstreek Business in de jaarlijkse Winnaars Special.

Lees de Winnaars Special 2017

Winnaars

Overall
Slijterij Adegeest

Publieksprijs
1. Keurslagerij Krijn van der Bent
2. De Soete Suikerbol
3. Fromagerie Du Patron

Beste website
1. Drankenhandel Leiden
2. Juwelier van Dijck
3. Wonderland Kinderopvang

Grant Thornton Aanmoedigingspenning
Glas Groenvoorzieningen

Penning voor Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer
NH Conference Centre Leeuwenhorst

Automotive
1. Autobedrijf Stichter
2. Garage Koppers
3. Autobedrijf Stipdonk

Detailhandel > 5 medewerkers
1. Van Waay Interieurs
2. Fromagerie du Patron
3. Expert Bollenstreek

Detailhandel < 5 medewerkers
1. Slijterij Adegeest
2. Bike-Zone
3. Drankenhandel Leiden

Dienstverlening > 5 medewerkers
1. NWH Jobs
2. Rijschool Rijnland
3. Wasserij Meerzicht

Dienstverlening < 5 medewerkers
1. AdviesPol
2. B3D Architectuur
3. Notariskantoor Kruis-Sweere

IT & Communicatie
1. Interaction Matters
2. Brûlée Design B.V.
3. MakeCover Restyle Solutions

Groothandel
1. More Marine
2. Gebr. Straathof
3. Moerings Skimmia

TK Penning voor Internationaal Zakendoen
1. Nedcargo
2. De Leeuw Flowerbulb Group
3. R & G – Export BV

Bouw, Installatie & Techniek
1. Domburg Bodegraven
2. Bouwbedrijf Lisse
3. Omnia Bouw

Toerisme, Horeca & Recreatie
1. Restaurant Allemansgeest
2. Copper Food & Drinks
3. Restaurant Plantage 87

Leave a Comment