Columbus Watersport: bedrijfsarrangementen op het water

“Waarom een sloeptocht een ideaal bedrijfsuitje is?” Björn van der Wal hoeft geen moment na te denken. “Omdat er nog nooit iemand gestrest van een sloep is gestapt.”

Je verhuurt sloepen aan bedrijven voor onder andere bedrijfsuitjes, teambuildingsessies en relatie-events. Wat is er bij Columbus anders dan bij andere sloepenverhuurbedrijven?
Eigenaar Björn van der Wal: “De 8-persoons aluminium sloepen zijn gemakkelijk te bedienen. Je hoeft geen manager te zijn om kapitein te zijn op onze sloepen. Ook is een vaarbewijs niet nodig. Verder is er bewust gekozen voor elektrisch aangedreven sloepen. In steeds meer regio’s wordt elektrisch varen gestimuleerd. Wij onderschrijven het belang hiervan en willen op deze manier een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de waterrecreatie in de Leidse regio.”

Wat krijgen bedrijven die een sloep huren bij Columbus?
“Naast het huren van een sloep is het ook mogelijk om een compleet arrangement te laten samenstellen. Hiervoor is de samenwerking gezocht met een aantal mooie horecabedrijven. Maar ook een bezoek aan bijvoorbeeld een kaasmuseum behoort tot de mogelijkheden. Hiermee bieden wij klanten een complete dag uit op het water. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij voor onze klanten goed bereikbaar zijn. Daarom vind je onze opstaplocaties aan de rand van de stad Leiden met voldoende gratis parkeergelegenheid. Er is gekozen voor drie opstappunten: Trekvliet Leiden, Voorschoten en Recreatief Transferium Zoeterwoude.”

Waar komt de naam Columbus Watersport eigenlijk vandaan?
“Omdat je per sloep de rust van het Groene Hart en de gezelligheid van de stad kunt ontdekken. Mensen van buiten de regio komen in een andere wereld terecht en degenen die hier wel vandaan komen, zullen ontdekken dat de wereld er vanaf het water heel anders uitziet. Net als Columbus dus die ook een heel nieuwe wereld ontdekte.”

Columbus Watersport
Groene Hartplein 2
2381 GS Zoeterwoude
T 06 – 49 84 44 53
E [email protected]
I www.columbuswatersport.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *