BK-office: “Ga nooit overhaast te werk”


Deel dit artikel

“Een uit de hand gelopen studieproject.” Zo omschrijft Bart Keultjes de oprichting van zijn ICT-bedrijf, inmiddels elf jaar geleden. “Ik studeerde bedrijfskundige informatica en werd regelmatig gevraagd om IT-klussen te doen. Toen dat leidde tot het sturen van rekeningen, besloot ik om BK-office op te richten.”

Met als motto ‘Gaat het niet goed, dan stop ik’ ging Bart Keultjes aan de slag. Het werd doorgaan. Elf jaar na dato heeft hij een goed lopend bedrijf dat IT-oplossingen biedt aan uiteenlopende ondernemingen in het MKB-segment tussen pakweg Nieuw-Vennep en Den Haag. Met als specialisatie de integratie van mobiele en vaste telefonie via internet, waardoor de telefonische bereikbaarheid verbetert, en de verkoop van Office 365, met behulp waarvan ondernemers overal en altijd kunnen beschikken over hun Word-, Excel- en Powerpoint-bestanden, ongeacht de locatie en het apparaat.

Leverancieronafhankelijk

“Mijn klanten blijven terugkomen,” zegt Bart. “Dat heeft te maken met mijn persoonlijke manier van klanten benaderen. Vaak werk ik op projectbasis bij de klant op locatie. En bij nieuwe klanten ga ik eerst op bezoek om te zien wat er is op automatiseringsgebied en wat de wensen zijn. Pas daarna gaan we praten over de middelen die aangeschaft kunnen worden. Ik werk leverancieronafhankelijk. Mijn filosofie is: ga niet overhaast te werk, maar luister goed naar wat de klant wil. Zo kom je stapje voor stapje bij de juiste oplossing: een IT-oplossing die echt werkt en waarbij de pc, de laptop, de iPad of tablet en de mobiele telefoon aan elkaar zijn gekoppeld.”

“Vooral zorg ik ervoor dat software, hardware en systemen op elkaar zijn aangesloten,” vervolgt Bart. “Alles hangt met alles samen en is dus erg afhankelijk van elkaar. Bovendien verandert de techniek snel. De problemen die dat met zich mee kunnen brengen, los ik op. En ik help de ondernemer om bij te blijven op IT-gebied, zodat hij op het juiste moment de overstap kan maken. Dat is mijn grootste uitdaging, elke dag weer.”

Kantoorkolossen

BK-office sluit aan op de trend dat bedrijven steeds flexibeler willen zijn en niet meer op één plek zijn gevestigd. Bart: “De enorme kantoorkolossen verdwijnen, omdat mensen dankzij de techniek op meerdere plaatsen kunnen werken. Mensen hebben genoeg aan een mobieltje, een laptop en een e-mailadres. Tegelijkertijd zie je dat ZZP’ers weer samenklonteren en gezamenlijk diensten aanbieden. In al deze situaties zorg ik ervoor dat de ICT-systemen en de apparaten met elkaar praten.”

BK-office

Jacoba van Beierenweg 20D
2215 LB Voorhout
T: 071 – 301 26 17
I: www.bk-office.nl
E: info@bk-office.nl

One Comment

 1. Sieneke Schavemaker says:

  Beste Bart,

  Je bent onbereikbaar terwijl je vanmiddag hebt beloofd ons vanavond te bellen.
  Dit is de tweede keer nu.
  Je mag best zeggen dat je niet verder wil met ons, laat het even weten dan halen wij de laptop op.
  met vriendelijke groeten,
  Jan van Winsen
  Sieneke van Winsen Schavemaker

Leave a Comment