Goede resultaten bij BMW/Mini dealer Van Poelgeest


Deel dit artikel

“Ondanks de recessie-problematiek hebben wij ook in het afgelopen jaar weer goede resultaten weten te behalen“, blikt Vestigingsdirecteur Michel Heus van BMW/MINI dealer Van Poelgeest in Katwijk terug. “Belangrijke factor is natuurlijk het hoogwaardige kwaliteitsaanbod van ons merk, waarbij BMW haar automotoren steeds verder weet te verfijnen, dat zowel de uitstoot van CO2, alsmede het verbruik verminderd wordt, zonder verlies aan vermogen en zij zodoende het groene energielabel krijgen, waardoor de modellen in de zakelijk interessante 20% bijtellingsregeling vallen. En niet te vergeten de introductie van de nieuwe BMW 1 Serie 3 deurs, de 3 Serie, de 6 Serie Gran Coupé, de vernieuwde X1 en 7 Serie en de nieuwe MINI Roadster. Het daadwerkelijke verschil maak je doordat wij een pro-actief beleid voeren op het gebied van Klanttevredenheid. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij er in geslaagd zijn in december op nummer 1 uit te komen in de ranglijst van de 55 BMW dealers in Nederland voor wat betreft Klanttevredenheid bij de verkoop en aflevering van nieuwe BMW’s. . Met de showroomintroductie van de nieuwe BMW 3 GT, de 4 Serie, de MINI Paceman en de vernieuwde BMW X5 in het vooruitzicht, zien wij het jaar 2013 dan ook met vertrouwen tegemoet”, volgens Michel Heus.

Comments are closed.