Hotel Wassenaar opent haar deuren

Deel dit artikel

Vincent Edelkoort (29) en Michael Snackey (30) gaan samen met chefkok Tom Woltinge (voormalig chefkok Koetjes & Kalfjes Den Haag) nieuw leven in het voormalige Hotel Wassenaar blazen. Vanaf 2010 is er flink gewerkt aan het driesterren hotel, dat de laatste jaren dienst deed als asielzoekerscentrum. Met 49 kamers, 2 suites compleet met jakoezie, een sfeervol restaurant , uitgebreid terras (150 zitplaatsen) en een mooie plek om van de natuur te genieten verwachten de ondernemers weer veel pubiek naar het hotel en het bijbehorende restaurant te trekken. De eerste maanden mikken ze vooral op toeristen, maar vanaf het najaar zullen ze zich meer en meer ook op het zakelijk publiek gaan richten voor bedrijfsbijeenkomsten, zakelijke lunches en/of vergaderingen met duin en strand in de directe omgeving.
Eind mei zal het hotel met stille trom open gaan, maar een maand later, op 4 juli om precies te zijn staat er een grootse opening op het programma. De redactie van Rijnstreek Business zal verslag doen.

Leave a Comment