Jury Rabobank Wensenfonds nomineert 49 wensen


Deel dit artikel

Eind mei hebben de 7 juryleden van het Rabobank Wensenfonds, bestaande uit vertegenwoordigers van verschillende maatschappelijke organisaties in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, 49 wensen genomineerd voor de publieksjurering.

De wensen zijn beoordeeld op de originaliteit van het idee, de mate van algemeen maatschappelijk belang, de invloed die de wens heeft op de gemeenschap van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, het aantal mensen dat baat heeft bij de wens en de haalbaarheid in tijd en geld.

Publiek kiest winnende wensen
Welke wensen daadwerkelijk worden uitgevoerd, wordt bepaald door de inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. De genomineerde wensen worden deze week bekend gemaakt via advertenties in de lokale bladen en de website www.rabobankwensenfonds.nl. Inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op hun favoriete wens. Per categorie (zorg, onderwijs, maatschappelijke dienstverlening, sport, cultuur & muziek en buurt & wijk) worden de wensen met de meeste stemmen uitgevoerd. In september volgt een feestelijke bekendmaking van de winnende wensen. De uitvoering van de wensen vindt plaats vanaf september 2010 tot en met februari 2011.

Jury
De jury bestaat uit: Gert-Jan Cornel (voorzitter CMOnet), Esta Hoogervorst (journalist en adviseur PR en communicatie), Marieke Jas (lid van College van Bestuur van ROC Leiden), Roelant Oltmans (hockeycoach), Gerda van den Berg (voormalig wethouder Leiden), Ton Winkelman (directeur communicatieadviesbureau Winkelman en Van Hessen) en René de Jong (algemeen directeur Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest).

Doel Rabobank Wensenfonds Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest
Rabobank Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest streeft er naar met het Wensenfonds om ieder jaar een aanzienlijk aantal wensen van inwoners uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest te vervullen. Het gaat om wensen die betrekking hebben op het algemeen maatschappelijk belang. De Rabobank levert een bijdrage in de vorm van het bekostigen van apparaten, middelen en eventueel de ondersteuning die daarbij hoort. Afhankelijk van het type wens stelt de bank ook haar medewerkers in de gelegenheid een bijdrage te leveren aan de uitvoering van de wens. Het Rabobank Wensenfonds wordt gefinancierd uit het winstbestemmingsfonds van de bank, bedoeld om een deel van de winst van de bank terug te geven aan de lokale gemeenschap.

Alle genomineerde wensen vindt u op: www.rabobankwensenfonds.nl

One Comment

  1. Cordelia says:

    ….Sherlock Holmes y dit2asurios&#8o30;.niene que estar bien por cojones…Molaria que cada critico dijese como adquirio los DVDS que Analiza…seguro que hay

Leave a Comment