Haasnoot Bruggen behoort tot de 45 Beste Managed Companies in Nederland


Deel dit artikel

Haasnoot Bruggen BV uit Rijnsburg is een van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert.

De competitie maakt jacht op de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

De jaarlijkse Deloitte competitie wordt dit jaar voor de derde keer in Nederland georganiseerd. Haasnoot Bruggen doet voor het eerst mee en mag de gewaardeerde titel Best Managed Companies 2010 een jaar lang dragen.

“Kwaliteit, garanties, duurzaamheid hebben alleen betekenis als een onderneming als geheel goed gemanaged is. Alleen dan kan je opdrachtgevers continuïteit bieden. Het leveren van een kwaliteitsproduct alleen is dus nooit voldoende. Dat begrijpen opdrachtgevers ook. Deelname en daadwerkelijk behoren tot de 45 beste onderschrijft onze inzet”. Aldus Jan Piet Haasnoot (directeur).
Het Best Managed Companies programma richt zich op niet beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro. Het programma valt op omdat het niet alleen gaat om omzetgroei. De focus ligt op excelleren door goed management. Onderdelen als strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur verdienen speciale aandacht binnen het programma.

Leave a Comment